Ny säsong - Nya möjligheter

Förra säsongen var den första säsongen för Uppsala Multisport. Vi deltog på flera multisporttävlingar och fick se många fina presationer!

I år tar vi nya tag och trappar upp satsningen ytterligare ett steg. De största målen för säsongen är den nya AR-serien samt Åre Extreme Challenge där vi ställer upp med många deltagare i flera av klasserna.

Swedish Adventure Racing Series
Detta är en nystartad tävlingsserie som innefattar tre stycken 24-timmars tävlingar - Le Grand Tour, West Coast Adventure Race samt Stockholm Extreme. Uppsala Multisport kommer att ställa upp med lag i alla tre tävlingarna, och vi ser fram emot tre häftiga äventyr.

Läs mer:

Åre Extreme Challenge
Detta är en av årets absoluta höjdpunkter. Paddla genom sjöar och forsar ner till Åre by, byt om till löparskorna och spring över Åreskutan, och sätt dig därefter på din mountainbike och cykla tillbaka i läcker fjällmiljö. Vi kommer självklart att ställa upp med många deltagare från klubben med blandade målsättningar. Några har som mål att ta sig runt, medans andra siktar på framskjutna placeringar.

 

Förutom dessa tävlingar så kommer vi självklart att vara med på flera andra multisporttävlingar runt om i landet.

Vill du diskutera någon tävling eller kanske hitta en lagkompis så gör du det lättast i vår facebook-grupp. Sök på Uppsala Multisport på facebook. 

Nu kör vi!