Sonny blev klubbens första klubbmästare!

I ett småregnigt och disigt oktoberväder var det i söndags start för klubbens första klubbmästerskap. Banan var av supersprint-karaktär med en segrartid på under timmen, vilket inbjöd till hög puls under hela tävlingen.

Hela 9 herrar kom till start vilket var mycket glädjande. Tyvärr så var damklassen utan deltagare så där hoppas vi på bättring nästa år.

Det blev en rafflande tillställning där undertecknad gick ut hårt på löpningen och kom in först på löpningen, ca 15 sekunder före hårt jagande Anton och Sonny. Sonny var snabbast i växlingen men lite roderstrul gjorde att Anton kom iväg först på paddlingen. Sonny fick efter lite små justeringar ordning på sitt roder och satte i högsta växeln direkt i jakt på Anton. Halvvägs in på paddlingen är Sonny ikapp och förbi Anton, och avståndet ökar lite in till växling. Jag själv tappade ett par minuter men kunde ändå hålla tredje platsen in till växlingen. Som fyra in till växel kommer Gustav som har gjort en riktigt stark paddelsträcka. Ut på cyklingen är det ca minuten mellan var och en av oss i täten, och ingen av oss lyckas ta in något på framförvarande under den mycket krävande mtb-slingan. Sonny tar därmed hem titeln som klubbmästare i det första klubbmästerskapet för Uppsala Multisport.

Fullständiga resultat:

1 Sonny 48:43
2 Anton 50:36
3 Anders 53:25
4 Mats 54:51
5 Gustav 55:33
6 Pär 55:41
7 Joakim 59:59
8 Henrik 01:00:36
9 Niklas 01:00:39